De verhuizing naar Spazio Offices is een feit. Op 30 maart 2014, precies volgens planning, namen we onze intrek in het hypermoderne voetbalstadionkantoor. De officiële opening voor pers en publiek zal op 16 mei plaatsvinden.

Het was een hele onderneming om het kantoor op tijd klaar te krijgen. Toen de belangrijkste spullen verhuisd waren, maakte de eens zo fraaie kantoorvilla aan de Röntgenlaan toch een wat desolate indruk.

rontgenlaan 1

Op het nippertje werd het internet nog even aangesloten. De architect en de aannemer hebben het uiterste van hun team moeten vergen om de deadline te halen. De week na de oplevering werden de eerste kinderziektes gevonden en opgelost. Maar het is gelukt, we zijn over!

gb-office

Natuurlijk hebben we de tribune gelijk uitgeprobeerd, voor de presentatie van het kantoor aan alle medewerkers.

tribune

De PC’s en kabels moesten nog aangesloten worden. De teams hadden dit met vereende krachten zo opgelost. Ruim voor de lunch was iedereen weer aan de slag en werden de eerste stand-up meetings alweer gehouden.

standup

Na een paar dagen wennen bevalt het goed op de 7e en 8e verdieping van de Spazio Offices!

Het AD was er als de kippen bij en zette ons dezelfde dag nog op de foto. Deze keer voor de voorpagina van de lokale editie.

AD 1 april 2014

Wie erbij wil zijn 16 mei voor de officiële opening moet snel zijn. De belangstelling is groot. Meld je aan via [email protected].

3 REACTIES

  1. Komt er dan ook een actie dat de managers gratis PSK’s krijgen ter ere van het verhuis van GB naar Spazio Offices? Ik speel dit spel al bijna 7 jaar met passie, dus i,k zou dit wel een tof initiatief vinden. 🙂

    Ik zou me geen dag zonder OSM kunnen indenken…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.