Mijn boek SCOREN! Online Soccer Manager (OSM) van zolderkamer tot skybox is vanaf vandaag verkrijgbaar in de boekhandels! Ook wie het boek heeft gereserveerd via mijn uitgever zal zijn exemplaar vandaag ontvangen, op verzoek gesigneerd en wel.

SCOREN!Mijn boek SCOREN! Online Soccer Manager (OSM) van zolderkamer tot skybox is nu te bestellen.

Rondom de boeklancering ben ik volop in de media te vinden: met artikelen in De Telegraaf, het Algemeen Dagblad en Dagblad van het Noorden bijvoorbeeld. Maar ook op de radio bij NPO1 Langs de Lijn en New Business Radio van De Ondernemer en op sociale kanalen als Instagram en Facebook.

De eerste reacties op het boek stromen al binnen en gelukkig zijn die positief. Wat ik merk is dat SCOREN! vooral wat losmaakt bij de generatie 25 tot 35-jarigen, die terugkijkt op de periode in hun jeugd dat zij OSM speelden. Het spel bestaat al sinds 2001 en er zijn heel wat mensen die het vroeger gespeeld hebben en daar mooie herinnering aan bewaren.

Voor hen is het boek een feest van herkenning. Het bellen voor seizoenskaarten met de telefoon van je ouders, ’s nachts opstaan voor de wedstrijdsimulaties en je vrienden uitlachen de volgende dag als je van hen gewonnen hebt. Zomaar wat voorbeelden van situaties die deze OSM-spelers van het eerste uur zeker zullen herkennen.

Boekpresentatie

Het boek is nu officieel verkrijgbaar. Wat rest is de boekpresentatie. Die is op 25 oktober 2023. Het wordt een mooi event in de Dutch Innovation Factory. Niet alleen de burgemeester van Zoetermeer Michel Bezuijen is aanwezig, ook de trainer van Sparta Jeroen Rijsdijk. Hij heeft de baan die elke speler in OSM ambieert: die van voetbaltrainer.

Ik zal daar na afloop boeken signeren. Rondom de boekpresentatie is er een borrel en muziek van de band Audiojaxx.

Koop het boek

SCOREN! is verkrijgbaar bij boekhandels in Nederland en België. Het is online te bestellen of je kunt ernaar vragen in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.