Home Zakelijk RosterBuster

RosterBuster

Bedacht door een piloot van Britisch Airways, is RosterBuster gegroeid tot de grootste app voor airline crew in de wereld met meer dan 300.000 gebruikers.

Als je in de luchtvaart werkt, bijvoorbeeld als piloot, stewardess of purser, dan zul je herkennen dat je werkgever je opzadelt met een moeilijk te lezen rooster.

RosterBuster maakt het raadplegen van je rooster onderweg makkelijk. De app voegt er bovendien context aan toe zoals het weer ter plaatse en de gate waar je moet zijn op het vliegveld. Daarnaast kun je je rooster delen op social media, met familie en vrienden in je agenda en exporteren naar je logboek.

RosterBuster heeft ondersteuning voor meer dan 400 airlines, waaronder KLM, Transavia, Corendon, TUI, Emirates en EasyJet.

Van 2017 tot 2021 was ik CTO en mede-eigenaar van RB Group en hielp ik mee RosterBuster en andere oplossingen voor airline crew groot te maken in de wereld. Ik heb onder andere een bijdrage geleverd aan RB Logbook, een next-gen pilotenlogboek.

RB Group is vanaf 1 april 2021 onderdeel geworden van CAE (Canadian Aviation Electronics). CAE is de grootste pilotenopleider ter wereld. Als Technology Consultant kan ik me binnen CAE blijven inzetten om onze apps onder het label Crew Engagement Solutions wereldwijd impact te laten hebben.