We zijn verhuisd! Het CAE kantoor van Crew Engagement Solutions is vanaf 20 februari te vinden op de Dutch Tech Campus, op een steenworp afstand van ons vorige kantoor in de Dutch Innovation Factory.

De reis van een startup

Als groeiende startup maakt RB Group een hele reis door de Dutch Innovation Factory (DIF). Het begin in 2015 is bescheiden. In de incubator, gevestigd in de kelder van het gebouw. Na een jaar kan er een kleine kamer worden gehuurd in het business center. Dit is het moment dat ik me aansluit bij RB. Eén kamer worden twee kamers.

In 2019 weten we financiering op te halen en gaan we in scale-up mode. We verhuizen via een tijdelijk kantoor in het vergadercentrum naar een mooie ruimte met werkplekken voor 30 medewerkers. Dit alles binnen hetzelfde gebouw.

We maken al plannen om nog verder te groeien. Maar het mag niet zo zijn. Als in 2020 de coronacrisis uitbreekt, moeten we snel terugschakelen. Onze financiering stopt en de omzet keldert.

We krijgen de werkplekken niet meer gevuld. Het prachtige, maar te grote en te dure kantoor wordt een molensteen om onze nek. Gelukkig kunnen we met het snel groeiende Infinity BV, dat ook in de Dutch Innovation Factory huist, ons kantoor delen. Een creatieve tijdelijke oplossing.

Na de overname door CAE begin 2021 zien we weer kansen voor een eigen plek. Een ruimte om te groeien en gefocust aan onze Crew Engagement Solutions luchtvaartapps te werken.

DTC Kantoor

DTC Kantoor

DTC kantoor ingang

DTC Building

Dutch Tech Campus

Deze ruimte vinden we in de Dutch Tech Campus (DTC). Dit voormalige Siemens complex bevind zich naast de Dutch Innovation Factory, wat weer onderdeel is van het Dutch Innovation Park (DIP). We blijven dus deel van hetzelfde ecosysteem.

We hebben de beschikking over 13 ruime werkplekken en de flexibiliteit om verder uit te breiden. Ook is er een grote vergaderkamer en een kleinere ruimte die we met een loungebank hebben uitgerust.

Het DTC-kantoor is ruim en licht. Een fijne plek om te werken!

1 REACTIE

  1. Gefeliciteerd Jeroen, Richard en de rest van het team! Wat een hoop veranderingen hebben jullie binnen korte tijd doorgemaakt en fijn dat er na de overname door CAE nu de volledige focus is op waar jullie echt goed in zijn: gave luchtvaartapps ontwikkelen! Het is een mooi kantoor geworden, met de sterke groei die jullie doormaken waren jullie echt toe aan een eigen ruimte. Namens het team van Infinity IT B.V. onze dank voor de fijne samenwerking en gezelligheid in de afgelopen 1,5 jaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.