Interview over OSM, RB, Dutch Innovation Factory en mijn boek Scoren!

0
69

Working Rebelz is een kanaal dat ondernemers bezoekt met een verhaal. Onlangs waren ze bij mij te gast en kon ik vertellen over mijn ondernemerscarrière, het werk dat ik in de Dutch Innovation Factory doe en mijn boek Scoren! dat in oktober uitkomt.

De vaste lezers van deze blog zullen mijn verhaal over OSM en Gamebasics inmiddels wel kennen. Ik ontmoet interviewer Pierluigi Jorritsma in de Dutch Innovation Factory, waar we een ontspannen gesprek hebben. We bezoeken eveneens de innovatielabs in de factory.

OSM en meer

Natuurlijk beginnen we met het gesprek met OSM. Hoe het is ontstaan en hoe ik zowel de hoogte- als de dieptepunten heb beleefd. Hoe Gamebasics is verkocht aan Miniclip en wat ik heb gedaan met het overnamebedrag dat ik heb ontvangen.

Wat wel leuk is aan dit interview, is dat er ook ruimte is voor de periode daarna: mijn tijd met RosterBuster en mijn huidige werkzaamheden als examinator en Manager van het Gamelab. Ook mijn boek komt nog aan bod.

Het is een leuk interview voor wie in een half uurtje meer wil weten over de achtergronden van OSM, RB, ondernemerslessen, wat er komt kijken bij investeren en hoe studenten zich kunnen ontwikkelen vanuit de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer.

Hoofdstukken

00:00 – Intro
01:52 – Wat is OSM? (Online Soccer Manager)
04:41 – Hoe ben je met OSM begonnen?
07:37 – Wat zijn je grootste ondernemers lessen geweest?
09:28 – Hoe heb je OSM uiteindelijk verkocht?
16:35 – Wat doe jij voor jonge ambitieuze programmeurs?
19:56 – Wat was je 2e succesvolle bedrijf en hoe heb je deze verkocht?
25:28 – Je nieuwe boek: Scoren!
27:05 – Je investeert ook veel in start-ups, hoe kunnen zij jou benaderen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.