Bestel SCOREN! Online Soccer Manager (OSM) van zolderkamer tot skybox nu bij Managmentboek, en lees het in eerste druk.

SCOREN! Online Soccer Manager (OSM) van zolderkamer tot skybox

In mijn boek SCOREN! vertel ik het verhaal van Online Soccer Manager (OSM). Als jonge programmeur ontwierp ik op mijn zolderkamertje in Zoetermeer deze game, waarin voetballiefhebbers virtueel eigenaar worden van een voetbalclub. Het spel was een schot in de roos.

Het boek geeft een zeldzaam kijkje achter de schermen van een start-up die uitgroeit tot een wereldspeler, met vijftig medewerkers en meer dan honderd miljoen gebruikers. Ik schrijf over rechtszaken, hackers, persoonlijke tegenslagen en deals met de grootste gamebedrijven en voetbalclubs ter wereld.

In SCOREN! lees je ook hoe ik van een schuchtere nerd uitgroei tot een succesvolle ondernemer. Ondanks alle uitdagingen die ik onderweg tegenkom.

Bovenal is dit het verhaal van OSM, het meest succesvolle Nederlandse managementspel ooit. Een must read voor (startende) ondernemers, spelers van OSM, gamers en voetballiefhebbers.

Verschijningsdatum: 18 oktober 2023
Uitgever: Sparkle Auteurs
Contact: [email protected]

Nieuws over SCOREN!

Meer over OSM

Over Jeroen

Jeroen Derwort (1979) is internet ondernemer. Begonnen vanaf zijn zolderkamer wist hij het spel Online Soccer Manager tot een wereldwijd succes te maken. Hij is medeoprichter van Gamebasics, dat hij verkocht in 2020 aan Miniclip. Na Gamebasics is hij zijn tweede start-up RosterBuster begonnen, een app die wereldwijd wordt ingezet in de luchtvaart en die hij in 2021 verkocht aan CAE. SCOREN! is zijn eerste boek.

Lees meer »

Over OSM

Online Soccer Manager (OSM) is een voetbalmanager die je speelt via je mobiel of op het internet. De game draait om een echt bestaand voetbalteam. Je kunt bijvoorbeeld manager worden van Ajax, Manchester City of PSG. Als manager maak je de opstelling, je koopt spelers en bepaalt de tactiek. Elke avond wordt er een wedstrijd gespeeld door een geavanceerde simulator, die de wedstrijd berekent met behulp van jouw instellingen en die van de tegenstander.

Lees meer »

H.M. Derwort Fonds

H. M. Derwort Fonds

 

De opbrengsten van dit boek komen ten goede aan het H. M. Derwort Fonds, vernoemd naar mijn moeder. Het H. M. Derwort Fonds financiert o.a. via het Leids Universiteits Fonds (LUF; www.luf.nl) het werk van het Kenniscentrum Angst en Stress bij Jeugd (KAS; www.kasjeugd.nl) gericht op de preventie en hulp aan kinderen met stress, angsten, weinig zelfvertrouwen of een laag zelfbeeld.

Lees meer over het H.M. Derwort Fonds »

Verkooppunten

SCOREN! is te krijgen in de betere boekhandels in Nederland en België en kan natuurlijk ook online besteld worden.