Een filmploeg van RNN7 kwam langs om een item over Gamebasics te maken. De crew nam een kort interviewtje met me af en filmden de Gamebasics medewerkers in actie. Op 23 april werd ons stukje uitgezonden.

Van de regionale zender RNN7 had ik eerlijkheidshalve nog nooit gehoord, maar dat komt omdat het niet via Casema te ontvangen is. Ze zijn op de kabel te zien bij ruim 8 miljoen Nederlanders. Op de redactie van het TV station speelden ze zelf ook allemaal OSM, zo waren ze op het idee gekomen om het Online Soccer Manager item te maken.

Het is toch ook wel vreemd om jezelf op TV te zien. Mijn optreden werd overigens door een paar factoren iets bemoeilijkt. Zo stelden ze andere vragen aan mij dan in de voice-over wordt gesuggereerd. Hierdoor lijk ik soms niet goed antwoord te geven op de vraag. Verder waren de vragen niet van tevoren bekend en vrij onnozel, waardoor ik soms naar woorden moest zoeken. Ook het camera standpunt was niet ideaal. Mij werd uitgelegd naar de interviewer te kijken, maar zoals te zien in het eindresultaat zat die niet op de goede plek.

Alles bij elkaar is het echter toch best een leuk item geworden, waarin ik een goed beeld kon geven van het spel en de diverse opties. Eens kijken of andere media het ook oppakken, zodat ik nog meer interviews mag gaan geven. 🙂

Voor wie het heeft gemist, is hier het fragment.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.