Webhostingbedrijf TransIP maakte in het kader van een campagne over ‘creators’ deze gelikte video van 1 minuut waarin ik in woord en beeld het ontstaansverhaal van OSM uit de doeken doe.

De opname werd serieus en professioneel aangepakt. Behalve de cameraman was er een ervaren geluidsman en iemand die het scenario uitdacht. Als locaties figureren behalve natuurlijk het Gamebasics kantoor ook het ADO Stadion en zelfs het woonhuis waarin ik het eerste prototype van OSM in elkaar sleutelde.

ADO Stadion

In het stadion van ADO stond Tom Beugelsdijk zijn vlog op te nemen. Ik moest vooral om me heen kijken terwijl vanuit allerlei hoeken het beeld werd gemaakt. Uit deze beelden en een interview van ruim een half uur werd uiteindelijk het filmpje gemonteerd.

Ik ben er bijna een dag zoet mee geweest, maar het resultaat mag er zijn! Lees hier het bijbehorende artikel of bekijk het filmpje op YouTube.

Kleine klant

Van TransIP ben ik overigens niet zo’n grote klant. Ik beheer een paar domeinnamen en dat is het wel zo’n beetje. Dat doe ik al wel heel lang. Het gemak waarmee bij TransIP domeinnamen aangevraagd en beheerd kunnen worden, is legendarisch. Ik weet nog goed dat voor een gemiddelde domeinnaam allemaal formulieren ingevuld en ingestuurd moesten worden. De webgebaseerde interface van TransIP waarmee je online dit soort zaken kon regelen, was de belangrijkste reden om al mijn domeinen daar onder te brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.