Het e-book van SCOREN! Online Soccer Manager (OSM) van zolderkamer tot skybox is uit! Wie het fysieke nog niet op zijn nachtkastje heeft liggen, kan nu ook de digitale versie downloaden voor Kobo, iPad, reMarkable of andere e-reader.

Sinds mijn boek SCOREN! oktober 2023 in de verkoop is gegaan, zijn er ruim 1000 gedrukte paperback exemplaren over de toonbank gegaan. Ook het luisterboek wordt gevonden, beluisterd én gewaardeerd. Maar ik vind dat een boek over een digitaal voetbalspel natuurlijk ook in digitale vorm moet verschijnen. Niet alleen ik vind dat, er kwamen al heel wat verzoeken voor een e-book binnen. Daarom is er nu een e-book in het gangbare epub formaat, dat op alle e-readers gelezen kan worden.

Het e-boek van SCOREN! is hetzelfde verhaal over het ontstaan van Online Soccer Manager als de papieren versie. Ik heb alleen de gelegenheid benut om de paar taalfouten die waren gevonden na het verschijnen van de paperback, te corrigeren.

Hoewel ik zelf een liefhebber ben van papieren boeken, zijn er ook genoeg fans van digitaal papier. Ik weet uit ervaring dat een tas vol boeken meenemen op vakantie niet altijd ideaal is. Een kleine e-reader is dan toch een stuk makkelijker.

Wie benieuwd is naar het e-book kan hier een kleine preview bekijken. Deze bevat naast het voorwoord het hoofdstuk over onze aanvaring met SEGA in een vroege fase van Gamebasics.

9789083350523_preview

 

Een goed boek moet natuurlijk vindbaar zijn en verspreid worden. Het e-book van SCOREN! is verkrijgbaar bij een hele reeks platforms en websites. Dus ik zou zeggen: kies je favoriet uit. Natuurlijk is ook de prijs iets lager dan van een fysiek boek: voor het e-book betaal je 9,99 euro in plaats van 17,50.

Koop het e-book

Het e-book van SCOREN! is verkrijgbaar bij de volgende websites en platforms.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.