Gamebasics heeft dit jaar vaste stoeltjes bij ADO Den Haag. Als onderdeel van de Business Club mochten we de Bits & Bites bijeenkomst organiseren. Een gezelschap van meer dan 60 personen maakte kennis met Gamebasics, het veelgeprezen voetbalstadionkantoor en Online Soccer Manager.

We hadden een programma in elkaar gezet waarin ik begon met een korte presentatie over het bedrijf. Daarna mochten de ondernemers uit de regio hun voetbalinzicht toetsen in Online Soccer Manager. Ze werden gevraagd hun team voorbereiden op één wedstrijd. Voor de meesten was dit het hun vuurdoop met het spel. Het was opmerkelijk hoe fanatiek de groepen met deze opdracht aan de slag gingen. Tactieken werden uitgewisseld, spelers werden getransfereerd.

Na de wedstrijd konden de deelnemers hun resultaten op het grote scherm bekijken. Oud-profvoetballer Jean-Paul Saeijs, die aanwezig was namens ADO Den Haag, kon niet nalaten zijn eigen transferwaarde op te zoeken. Hij voetbalt tegenwoordig bij Topklasser HBS en was blij verrast dat OSM hem nog op ruim 8 ton inschatte!

Haaglanden voetbal

Voor het programma “ADO Den Haag, meer dan voetbal” maakte Haaglanden Voetbal een rapportage over de Bits & Bites bij Gamebasics. Deze bijdrage werd op vrijdag 6 februari uitgezonden op RegioTV (Ziggo kanaal 31). Het leuke aan deze uitzending is dat er een interview met mij en Frank in zit. Het stukje over Gamebasics komt als eerste en duurt tot minuut 8.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.