De jaarlijkse strategiedag van Gamebasics, waarin we met de medewerkers vooruitkijken naar het komende jaar, was deze keer in de Haaienzaal in Blijdorp, Rotterdam. Deze zaal is heel bijzonder, want je kijkt uit op een gigantisch aquarium vol met vissen en haaien.

Met een opkomst van 31 medewerkers was dit de grootste strategiedag ooit. Op het programma stond als eerste de keynote presentatie, tradidiegetrouw mijn onderdeel. Dit jaar was er meer dan genoeg om over te vertellen: de behaalde records van afgelopen jaar, de uitdagingen van 2015 en het OSM 3.0 project waarmee we gestart zijn.

Roberto, onze expert op juridisch gebied, volgde mij op met een bijdrage over de juridische jungle van het voetbal. Maarten Zeegers kwam als Arabist en theoloog aan het woord over de Arabische wereld en de vele cultuurverschillen met het westen.

Tot slot werden we rondgeleid door het indrukwekkende Oceanium.

strategiedag-2

strategiedag-3

Het was de vijfde strategiedag. Elke keer zoeken we een bijzondere locatie. Eerdere edities vonden plaats in Dekker Sport Zoetermeer, Dataplace in Alblasserdam, het Strijkijzer in Den Haag en stadion Het Kasteel in Rotterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.