Met de groei van het team en de ambities van RB Group (RosterBuster), werd het hoog tijd voor een passende kantoorruimte. De twee kamertjes in het Business Center zijn niet groot genoeg meer om ons te huisvesten. Na een tijdelijk verblijf in de krochten van het gebouw, konden we deze maand eindelijk onze intrek nemen in een nieuwe gloedruimte in de Dutch Innovation Factory.

De positionering van ons kantoor in het gebouw is ideaal. Als je via de hoofdingang het atrium binnenloopt, is de ingang achteraan, aan de linkerzijde. Vlak naast de de ingang van de Haagse Hogeschool en ook Atos heeft een ruimte in dit gedeelte gehuurd.

Ons nieuwe kantoor is licht, open en ruimtelijk. We hebben een grote vergaderkamer waar we klanten kunnen ontvangen en scrum meetings kunnen houden. Daarnaast zijn er twee stiltekamers die ook als kleine overleghokjes kunnen worden gebruikt. Deze kamers gaan de namen Terminal 1, Gate R1 en B1 dragen. De aparte ruimtes zijn afgescheiden door glazen wanden, die geheel in de stijl van het gebouw zijn opgetrokken uit donkere metalen lijsten.

Het stadium van start-up voorbij, hebben we geïnvesteerd in goede werkplekken voor onze medewerkers. Maar kostenbewust als we zijn, hebben we onze steigerhouten bureaus, na een kleine aanpassing, een tweede leven kunnen geven als tafels. Nuttig zijn ook vier stabureaus die op hoogte gesteld kunnen worden.

Mijn game kast met 2000 spellen heeft een mooi plekje gekregen bij de ingang. Het kantoor is prettig verlicht door de grote ramen en moderne ledlampen. De klimaatbeheersing zorgt ervoor dat er altijd een aangename temperatuur in de ruimte is.

De puntjes moeten nog op de i worden gezet. Het logo moet ergens een plekje krijgen (bijvoorbeeld zo) en het kantoor moet nog verder worden aangekleed. Als dat gebeurd is, willen we eind van de zomer het kantoor officieel gaan inwijden.

1 REACTIE

  1. Mooi, stijlvol en functioneel. Ziet er top uit. Hier gaan jullie vast met nog meer plezier werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.