Vlak voor de kerst hebben wij ons kantoor verhuisd. Gelukkig hoefden we niet ver, slechts één verdieping naar beneden in de Dutch Innovation Factory. Deze move was hard nodig, omdat we in 2019 verder gaan groeien in aantal mensen en de huidige ruimtes in het Business Center daarvoor ontoereikend zijn. Het luidt een nieuwe fase in voor ons bedrijf, waarin we van start-up officieel een scale-up worden.

In het kantoor dat we nu betrekken, was de administratie van schaats- en wielerploeg Lotto-Jumbo (tegenwoordig Team Jumbo-Visma) gehuisvest. Zij schuiven één deur op en worden onze buren. De ruimte is groot genoeg om ongeveer 14 mensen in te kunnen laten werken. Het belangrijkste is dat we er een overlegkamer bij krijgen, zodat we niet meer voor elke meeting aangewezen zijn op de openbare ruimtes van de DIF.

Ons nieuwe kantoor is te vinden achter het vergadercentrum van de DIF. Neem gelijk de eerste gele deur rechts na de hoofdingang, loop door tot het eind, ga links door de tussendeur en open dan de tweede deur aan je linkerhand.

Omdat het een kleine verhuizing betrof zijn we op de dag voor kerst met het team zelf aan de slag gegaan met de meubels en de spullen. Dankzij deze vereende krachten hadden we in slechts een halve dag alles over, en kon er weer gewerkt worden!

We zullen hier niet lang verblijven, want in 2019 staat een tweede verhuizing gepland, wederom binnen het gebouw. Die ruimte is modern, beter gepositioneerd aan het Atrium en we kunnen er meer werkplekken en stilteruimtes realiseren. Omdat de aannemers nog druk zijn met verbouwen kunnen we hier pas in april onze intrek nemen.

Eén ding is zeker: alles staat gereed om in 2019 een bijzonder jaar te gaan beleven met RosterBuster!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.