Per april ben ik begonnen bij RosterBuster in de Dutch Innovation Factory. Na een aantal maanden als strategisch adviseur actief te zijn geweest voor deze start-up, heb ik me nu als medeeigenaar en CTO verbonden aan de grootste app voor luchtvaart professionals ter wereld.

Na mijn tijd bij Gamebasics begin 2017 heb ik eerst vakantie genomen en daarna wilde ik rustig op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Ik wist nog niet precies welke vorm dat zou aannemen. Ik ben daarom naar de Dutch Innovation Factory gegaan, omdat dit een inspirerende plek is waar kansen als vanzelf voorbij komen.

Ik voelde me er direct thuis, en al snel bleek dat ik een goede klik heb met het team van RosterBuster en met de CEO Richard Versluis, die ik al langer volg. Ik heb bewondering voor zijn ondernemerschap en wil hem graag helpen RosterBuster naar een hoger plan te brengen.

Richard Versluis: “RosterBuster groeit hard en begint aan een nieuwe fase. Bij Gamebasics heeft Jeroen soortgelijke groei doorgemaakt. Zijn kennis en ervaring vormen een waardevolle aanvulling voor ons team. Het is natuurlijk prachtig dat we nu samen met hem de volgende stap kunnen gaan zetten.”

Over RosterBuster

RosterBuster is met meer dan 280.000 gebruikers in de luchtvaartindustrie en meer dan 400 ondersteunde airlines de grootste app voor luchtvaartprofessionals ter wereld. RosterBuster heeft de missie om het werk voor luchtvaartprofessionals eenvoudiger en leuker te maken, door ze vitale infomatie te bieden waar en wanneer ze die nodig hebben. Het hoofdkwartier is gevestigd in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer en wordt aangevuld door development teams in India en Spanje.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.