Dutch Innovation Podcast

0
70

De Dutch Innovation Podcast is een initiatief van Shera Doekhi. Hij is student aan de Haagse Hogeschool en interviewt selfmade ondernemers, investeerders, bestuursleden en IT specialisten. Op 5 oktober 2022 was ik te gast in zijn podcast om mijn ondernemerslessen te delen.

De opnames van de podcast vinden plaats in de Dutch Innovation Factory. Shera is erin geslaagd een aantal zwaargewichten aan tafel te krijgen. Ik ben de derde in de reeks na Rutger Leukfeldt (Director Centre of Expertise Cybersecurity Haagse Hogeschool) en Ronald Prins (eigenaar Hunt & Hackett en Co-Founder Fox-IT). Een mooi rijtje.

De podcast wordt gemaakt om leden van de Innovation Community te inspireren. Daaronder vallen niet alleen de ondernemers en bedrijven op de campus, maar ook alle studenten van de Haagse Hogeschool. In het gesprek doe ik uit de doeken hoe OSM is ontstaan en hoe ik als student van de Haagse Hogeschool begon aan dit project. Welke vakken op school nuttig waren om mijn plannen uit te voeren en welke fouten ik onderweg heb gemaakt.

Ik ben niet de laatste in de reeks. Er komen nog een aantal heel interessante gasten in de Dutch Innovation Podcast langs. Dus zorg ervoor dat je de podcast gaat volgen. Beschikbaar op Spotify en YouTube.

Spotify
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.