Penguin Panic, het vrolijke pinguïn platformspel, staat live in de App Store en de Play Store! Ga ons prachtige spel nu downloaden en geniet van een vrolijke avontuur met kleurrijke levels, opzwepende muziek en een lief gevederd karaktertje.

 

Wat is het verhaal van Penguin Panic?

In Penguin Panic ben je Penny, een lieve pinguïn moeder die haar eieren is kwijtgeraakt. Ze zijn gestolen door kwaadaardige walrussen. Ze hebben haar eieren gestolen en verstopt op plekken die lastig te bereiken zijn voor een pinguïn. Er zijn eieren te vinden in ijzige sneeuwlevels, daar voelt een pinguïn zich nog wel thuis. Maar onze pinguïn zal haar eieren ook moeten ophalen uit hete woestijnen en tropische bossen.

Omdat de eieren bijna uitkomen, moet Penny hard rennen, klimmen en springen om haar nieuwe kroost op tijd te kunnen knuffelen. Onderweg moet ze ook nog voldoende vissen verzamelen, zodat er genoeg te eten is. Als dat lukt en ze komt bij het ei aan, dan zal ze van pure blijdschap een dansje opvoeren. Terwijl haar pasgeboren kuiken met een ballon de wereld in vliegt.

Hoe speel je Penguin Panic?

In Penguin Panic begin je met een oefenlevel, een tutorial, waarin je kunt aanvoelen hoe je pinguïn beweegt, springt en klimt. Daarna zijn er 10 levels van verschillende moeilijkheidsgraden die je kunt spelen.

In elk level heb je een beperkte tijd om bij het ei te komen. Daarnaast moet je een bepaalde hoeveelheid vissen verzamelen onderweg. Wanneer dit lukt krijg je 3 sterren. Als je het einde haalt maar niet binnen de tijd, krijg je twee sterren. Heb je ook niet voldoende vissen gepakt dan krijg je één ster.

Om een nieuw level te ontgrendelen, moet je voldoende sterren en vissen verzamelen. Het laatste level vereist maar liefst 4000 vissen en 26 sterren, dus je bent wel even bezig om dat voor elkaar te krijgen.

Leuk om te weten, is dat elk level een geheim heeft. Dit kan een moeilijk te bereiken platform zijn of een verborgen grot, waarin een bonus ligt in de vorm van een extra vissen, of zelfs een heel bonuslevel.

Voor wie is Penguin Panic?

Penguin Panic is een spel voor jong en oud. Omdat het het zekere behendigheid vereist, zullen jongere spelers zich misschien wat sneller thuis voelen in dit spel. Maar laat dat je niet weerhouden als je jong van geest bent.

Wij hebben onze eigen kinderen, variërend van 5 tot 11 jaar, als de doelgroep gehanteerd. Zij hebben het spel uitgebreid getest. Hun oordeel is positief. Daar doen we het voor!

Spelen doe je Penguin Panic op je Android of iOS smartphone of tablet. Een internetverbinding is niet nodig, dus het is een ideaal spel om lekker te spelen in het vliegtuig of in de metro.

Wie hebben Penguin Panic gemaakt?

Penguin Panic hebben we uitgebracht onder het label Seven Mages. Dit zijn Bowie Derwort en ikzelf. Wie de andere 5 mages zijn blijft in nevelen gehuld. Wie zich aangesproken voelt, mag het zeggen.

Het is ons eerste gezamenlijke game project sinds OSM, Bondscoachspel, Plaza Challenge, Poule & Play en Match of the Week. Ons track record bevat verder nog Avalon, een RPG die we samen hebben gemaakt in 1998.

Net als bij onze eerdere projecten hebben we gebruik gemaakt van onze aanvullende skillsets: Bowie de grafische omlijsting en creatieve input. Ik de technische implementatie.

Het is een behoorlijke klus geweest, maar het is weer een mooie game geworden. Waar ik heel trots op ben. Oordeel vooral zelf en download Penguin Panic!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.