Ik was te gast in de de podcast van KvK Innovatie Top-100. Hierin gaan presentator Paul van Liempt en co-host Ruud Koornstra met mij en Ferdinand Grapperhaus jr. (Physee) in gesprek over hoe je als innovatief bedrijf een antwoord kunt vinden op crisissituaties.

De podcast is te beluisteren op Soundcloud en op Spotify.

Luister op Spotify

MKB Innovatie Top-100

De Kamer van Koophandel organiseert jaarlijks de MKB Innovatie Top-100, waar ik goede ervaringen mee heb. In 2011 werd ik 13e met Gamebasics en in 2018 zelfs 7e met RB Group. Deze noteringen waren een opstap voor beide bedrijven naar verdere groei en succes.

In de aanloop naar de verkiezing van dit jaar van de KvK MKB Innovatie Top-100 worden ondernemers geïnterviewd over verschillende onderwerpen. Ik ben met Ferdinand Grapperhaus jr. van Physee (winnaar 2019) als eerste te gast om het te hebben over de uitdagingen van de COVID-19 crisis.

Innovatie in Coronatijd

Op RB Group en Gamebasics heeft de crisis een heel verschillend effect. RB Group heeft het zwaar door de ingestorte wereldwijde luchtvaart. Gamebasics beleeft gouden tijden doordat iedereen thuis spelletjes zit te spelen.

Physee uit Delft ontwikkelt innovatief glas dat gebouwen duurzamer maakt door stroom op te wekken en energie te besparen. Ferdinand Grapperhaus jr. kan daar beeldend over vertellen. Het is mooi om te zien dat iemand met zijn visie en drive zich tot doel heeft gesteld om de wereld beter te maken en daar ook nog in slaagt, crisis of geen crisis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.