In het theater in Apeldoorn werd op 26 september de jaarlijkse MKB Innovatie Top-100 van de Kamer van Koophandel bekend gemaakt. Hierin heeft RosterBuster de 7e plaats toebedeeld gekregen! Daarmee is RosterBuster het hoogst genoteerde traveltech bedrijf van Nederland geworden en het enige Zoetermeerse bedrijf dat in de lijst is opgenomen.

Alleen de meest innovatieve MKB bedrijven van Nederland worden geselecteerd in de Top-100. Vervolgens wordt de volgorde bepaald door een deskundige jury van kopstukken en (ex)ondernemers. Met Gamebasics ben ik in 2011 nog 13e geëindigd. Deze keer werd het de 7e plaats, een prachtig resultaat.

De notering met Gamebasics was één van de eerste keren dat er van buitenaf erkenning kwam. Destijds een mijlpaal. Het heeft ons geen windeieren gelegd, want het jaar erop begonnen we aan een opmars die ons uiteindelijk zou brengen tot een bedrijf met 45 medewerkers, 5 miljoen gebruikers en een miljoenenomzet.

Wellicht gaan we met RosterBuster nu ook zo’n mooie groeispurt in. De voortekenen zijn in elk geval goed!

De jury prees RosterBuster als een ‘disruptive app’ die het leven van airline crew makkelijker maakt, door ze beter te verbinden aan hun werkgever en aan elkaar.

De klassering is natuurlijk in hoge mate subjectief. Er worden letterlijk appels met piloten vergeleken. Maar het is een mooie waardering, die aangeeft dat het verhaal achter het product en hoe dit wordt uitgedragen, goed op orde is.

Ik ben trots op het team waarmee we dit bereikt hebben. Jonge mensen, waarvan er velen nog studeren aan de Haagse Hogeschool, die met veel inzet en enthousiasme binnen stages, bijbaantjes en afstudeeropdrachten een onmisbare bijdrage hebben geleverd.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.