Elk kwartaal geven we het hele team een update van de voortgang en de strategie van het bedrijf. Hoe staan we ervoor, zo halverwege 2019? Wat gaat de focus hebben de komende maanden? En gaan we onze doelstellingen halen?

Het is niet niks wat er het afgelopen half jaar gebeurd is bij RB Group. We zijn opgeschaald van 6 naar 26 medewerkers en hebben een nieuw kantoor betrokken. Dat alles als onderdeel van een businessplan met ambitieuze mijlpalen.

Uitdagingen

Deze grote stap heeft voor de nodige uitdagingen gezorgd. Processen moeten worden ingericht. Er moet beter worden samengewerkt. Nieuwe mensen moeten worden ingewerkt. Prioriteiten moeten worden gesteld. Daarom ben ik onlangs in India geweest om met het team daar samen te werken. Tijdens de presentatie was het team uit India via conference call ingebeld.

In het businessplan hadden wel wat ruimte ingebouwd. Maar dat neemt niet weg dat het best moeilijk is om met een nieuwe groep mensen op korte termijn succes te boeken. En het zal nu wel moeten gaan gebeuren.

Goed gepositioneerd

We kunnen gelukkig constateren dat we goed gepositioneerd zijn voor de volgende stappen. We gaan RosterBuster verbeteren, ons portfolio uitbreiden en meer luchtvaartmaatschappijen als klant aantrekken. Om de organisatie verder strak te trekken gaan we aan de slag met Rockefeller Habits.

Er gebeurt zoveel, dat het soms moeite kost om focus te houden. Het zijn spannende tijden bij RB Group.

Barbecue

Natuurlijk hebben we naast de serieuze kant van het verhaal ook in wat ontspanning voorzien. Eerst een quiz waarin onze luchtvaartkennis op de proef werd gesteld en na werktijd was er tijd voor een lekkere barbecue in de zon, uitstekend verzorgd op de Dutch Tech Campus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.