Penguin Panic, het vrolijke pinguïn platformspel is af. Nog even door de Apple en Google goedkeuring heen en de wereld kan zich suf rennen naar een ei waar een pinguïnkuiken met een ballon uit komt vliegen. Tot het moment daar is, hier alvast een teaser met gameplay uit het spel.

De laatste bugs zijn eruit en de puntjes staan op de i. We hebben Penguin Panic inmiddels aangeboden bij de Apple App Store en Google Play Store, zodat het straks op zowel iOS als Android te spelen zal zijn.

Als de goedkeuring daar is, wachten we nog even met het vrijgeven van de game omdat we wellicht via Apple Arcade beschikbaar komen.

Wat is het ook alweer?

In Penguin Panic moet een pingüin zijn eieren terugvinden, die zijn gestolen door kwaadaardige walrussen. Nadat de Angry Birds het opgenomen hebben tegen de groene varkens, is het nu dus de beurt aan deze avontuurlijke pinguïn, om al zijn eieren te vinden en de dikke vadsige walrussen het nakijken te geven.

Onze pinguïn moet zijn kunsten vertonen in ijzige sneeuwlevels. Maar nog veel lastiger voor een pinguïn: ook in het regenachtige regenwoud en in de bloedhete woestijn.

Door te rennen, te springen en te klimmen kun je alle obstakels overwinnen.

Wanneer je dan bij het ei bent aangekomen binnen de tijd, dan zal de pinguïn als beloning een vrolijk dansje uitvoeren.

Platforms

Behalve voor iOS en Android willen we ook gaan kijken of we het spel geschikt kunnen maken voor zoveel mogelijk platforms. Op de PC via Steam, Consoles en Android TV.

Dan zijn er echt geen excuses meer om het spel niét te spelen. Maar, nog heel even geduld dus nog.

Hierbij het gameplay filmpje om het wachten wat aangenamer te maken…

Test de game

Wanneer je beschikt over een Android telefoon of tablet, kun je ons helpen door het spel te testen.
Download Penguin Panic in de Play Store en laat me weten wat je ervan vind via het contactformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.