Ik heb me als coach voor ondernemers aangesloten bij nlgroeit. Mijn mentor profiel is sinds kort op de website te vinden.

Vanuit de Dutch Innovation Factory zet ik me al langer in om studenten en ondernemers te helpen iets nieuws te beginnen of bepaalde groeifases door te komen. Ook ben ik lid van het mentor netwerk van de Universiteit Leiden.

Mijn expertise

Mijn expertise ligt voornamelijk op het IT vlak. Ik heb ervaring met gaming en het schaalbaar maken van toepassingen. Ook heb ik ervaring met verkooptrajecten, het schrijven van businessplannen en het verkrijgen van financiering.

Zelf heb ik veel gehad aan de adviezen van Syntens. Dit was een ondersteuning voor kleine ondernemers vanuit de overheid, die nu niet meer in deze vorm bestaat maar in afgeslankte vorm is overgenomen door de Kamer van Koophandel.

Waardevol advies

Ik merkte al vroeg dat ik het meeste had aan de inzichten en adviezen die ik kreeg van andere ondernemers. Daarom vind ik het nu leuk om me daarvoor in te zetten. Ik heb al een aantal ondernemers mogen helpen. Hoewel het elke keer weer verschilt wat iemand ermee doet, is het altijd leuk en inspirerend.

Ik vind het belangrijk dat er gratis advies is. Startende ondernemers hebben namelijk nog geen budget voor uurtarieven van dure specialisten.

Ik help graag, uiteraard binnen de tijds- en kennisbeperkingen die ik heb.

Over nlgroeit

nlgroeit helpt ondernemers met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen omzet groeien. nlgroeit biedt een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Dan kun je denken aan het matchen van ondernemers met ervaren mentoren die al een paar stappen verder zijn. Het organiseren van events waar je in contact komt met groeiondernemers, en het delen relevante informatie en tools die betrekking hebben op groei en vaardigheden die jou kunnen helpen om de volgende groeistap te zetten.

Heb je een groei-vraag?

Kan ik je helpen met een groei-vraag? Benader mij dan gerust via nlgroeit, of laat iets achter via het contactformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.