Zaterdag 7 januari is het Derwort Media Nieuwjaarstoernooi 2023 gespeeld bij FC Zoetermeer. Een dag waarop de jeugd het nieuwe jaar lekker sportief kon beginnen.

Mijn zoons Sam (JO9-1) en Finn (JO8-8) voetballen bij FC Zoetermeer. Sam al sinds hij 4 jaar is. Wij wonen in Oosterheem naast sv DSO, maar Sam wilde op jonge leeftijd al voetballen en dat kan daar niet. Bij FC Zoetermeer kan dat wél. Hij is bij de kabouters begonnen en zit sindsdien in een leuk team. Zijn broertje Finn heeft er recent ook voor gekozen om te gaan voetballen. Ik heb FC Zoetermeer leren kennen als een prettige club waar ik graag kom.

Vanuit mijn voormalige bedrijf Gamebasics (nu Miniclip Nederland), dat momenteel ook sponsor van FC Zoetermeer is, heb ik altijd aan sponsoring van het lokale voetbal gedaan. Zo was ik met Gamebasics lang hoofdsponsor van sv DSO. Ik vind het belangrijk dat kinderen kunnen sporten en kunnen genieten van het verenigingsleven. Ik het verlengde daarvan is mijn zoon’s team sponsoren natuurlijk geweldig!

Derde plaats

Op het Derwort Media Nieuwjaarstoernooi kwamen teams uit de JO9 en de JO10 in actie. Er was een sterk deelnemersveld. Sparta gooide hoge ogen en ging er met de winst vandoor. Natuurlijk kwam mijn zoon Sam ook in actie, als onderdeel van FC Zoetermeer JO9-1. Zijn team wist knap beslag te leggen op de derde plaats.

Het was een mooie dag. Een groot compliment waard aan de vrijwilligers van FC Zoetermeer die alles hebben georganiseerd!

Hoewel ik het natuurlijk niet kon nalaten om OSM even onder de aandacht te brengen, is zelf voetballen toch altijd het leukst. En wie weet mag Finn volgend jaar ook aantreden in de 2024 editie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.