Het unieke voetbalstadionkantoor van Gamebasics is bijna klaar. De bouw vordert op schema en we zullen in april onze nieuwe werkplekken kunnen innemen. Op 16 mei volgt de Grande Opening voor pers en publiek, met Jan-Joost van Gangelen en Jan van Halst.

Aan onze nieuwe thuishaven in het hart van Zoetermeer wordt sinds november vorig jaar hard gewerkt. Architect Jamie van Lede werd geïnspireerd door voetbalstadions en vertrouwde zijn ambitieuze ontwerp aan het papier toe. Een team van gedreven ambachtslieden ging aan het werk om de plannen te realiseren.

De grenzen van het mogelijke werden met name opgezocht bij de stadiontribune die was voorzien. Hiervoor moest een enorm gat gehakt worden in het metersdikke beton tussen 7e en 8e verdieping. Duizenden kilo’s puin moesten daarbij afgevoerd worden. Een uitdaging van formaat.

DSC03204a

Nu staan de contouren er van de tribune, waarop 36 voetbalfans plaats kunnen nemen op karakteristieke kuipstoeltjes. Het gaat fantastisch worden om daar straks via het grote projectiescherm naar het WK te kunnen kijken!

DSC03178a

In een voetbalstadionkantoor zijn ruwe industriële materialen als hout, glas en metaal natuurlijk sfeerbepalend.

doel

stoeltjes

Het levensgrote doel staat er al en ook de skybox, dugout en catacomben zijn in aanbouw. Een opvallend object in het gebouw is verder het “scrum eiland”. Geïnspireerd op de zeshoekvorm die in een voetbal te vinden is en geoptimaliseerd voor het werken in teamverband, zorgt deze houten constructie voor een open, speelse werkomgeving.

scrum-eiland

Wil je de opening op vrijdag 16 mei bijwonen? Stuur dan een verzoek per mail naar [email protected].

4 REACTIES

  1. Waarom heb jij die Harrie als mod aangesteld? grootste kutmod die er rondloopt, kan nergens om lachen, man!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.