Met RosterBuster maken we een app voor airline crew. Daarom mochten we aanwezig zijn bij de exclusieve United Stripes Airline Crew Party 2017 in Bloemendaal. Een ideale kans om ons te mengen in de doelgroep. En om een paar biertjes te drinken. Daar moesten we natuurlijk bij zijn!

Het feest is een begrip onder vliegend personeel. Uit de hele wereld komen ze op het evenement af. Aan het strand van Bloemendaal stroomt de strandclub Bloomingdale vol met hippe stewardessen, piloten, co-piloten en pursers. Uiteraard voor de gelegenheid gekleed. Het thema was deze keer ‘retropical’. Het dragen van ‘vintage bathwear’ werd aangemoedigd.

Behalve genieten van het feest en het keuren van de biervoorraad, hebben we bijgepraat met enkele van onze ‘Brand Ambassadors’. Dit zijn belangrijke gebruikers van RosterBuster die het merk uitdragen en die ons helpen bij het ondersteunen van hun luchtvaartmaatschappij.

United Stripes wordt georganiseerd op een maandagavond. Dat lijkt merkwaardig, totdat je je realiseert dat airline crew geen normale werkweek maakt. Voor hen is maandagavond een prima avond. De datum was met zorg gekozen: volgens experts is maandag 3 juli de beste kans op mooi weer in het jaar.

Het was heerlijk toeven in Bloomingdale. Een DJ die plaatjes draait aan het strand, gezellige mensen en goed weer. We hebben ons prima vermaakt op United Stripes. Wat mij betreft volgend jaar weer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.