We zijn nog maar net twee maanden bezig met de satirische voetbal weblog uithaal.nl, maar we merken nu al dat het concept goed aanslaat. We verwelkomen dagelijks zo’n 2500 bezoekers en afgelopen week zijn we zelfs opgenomen in het voetbal weekblad Sportweek, als ‘Weblog van de week’!

Dat deze eer ons al zo snel ten deel mocht vallen is natuurlijk fantastisch. Afgelopen week is het artikel in Sportweek gepubliceerd. Het werd geschreven door één van onze vaste schrijvers, Ruben Walschot. Hij kreeg er zelfs een Sony Cybershot phone voor van Sportweek. Dat was voor hem eigenlijk wel een beetje een lucky, want hij was pas een weekje actief bij ons als schrijver. Maar blijkbaar was zijn artikel van een goede kwaliteit dus het is hem zeker gegund 😉

Hopelijk kunnen we deze goede lijn doorzetten en de weblog steeds populairder maken. Uit de vroege publicatie door Sportweek blijkt in ieder geval dat we een gat gevonden hebben voor wat betreft het concept van een satirische voetbal weblog. Nu maar hopen dat dit zich zal vertalen in steeds meer bezoekers!

Hier een scan van het artikel uit Sportweek:
Uithaal in Sportweek

URL: Uithaal.nl

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.