Londen Heathrow is één van de grootste vliegvelden ter wereld. Een perfecte plek voor ons om te bezoeken en met RosterBuster gebruikers te spreken. Maar we zijn natuurlijk niet alleen op de luchthaven gebleven. In de British Library hebben we onder het genot van een goede kop koffie de strategie voor het komende jaar doorgenomen.

Onze vlucht had aanzienlijke vertraging vanwege het weer, maar was verder uitstekend verzorgd door het personeel van British Airways. Bij de Costa Coffee in Terminal 5 streken we neer. We hadden hier afspraken gemaakt met gebruikers en ‘Brand Ambassadors’. Het lukte helaas niet om iedereen te spreken te krijgen in de kleine twee uur dat we er waren, maar we hebben weer waardevolle feedback verzameld.

We geloven er sterk in dat we alleen de beste app voor luchtvaartpersoneel kunnen blijven maken, als we een constante ‘user feedback loop’ hebben. Om te valideren aan welke nieuwe features behoefte is en hoe gebruikers de app beleven. Op die manier kunnen we effectief aan zinvolle verbeteringen in RosterBuster werken. En natuurlijk is het altijd leuk om gebruikers te ontmoeten die plezier beleven aan de app.

British Library

In het centrum van Londen vonden we een mooi plekje in de British Library, om een strategische sessie te houden over de richting waarin we de app verder willen ontwikkelen in 2018. We zullen daarin vooral focus aanbrengen op het verbeteren van de ondersteuning van diverse airlines en de sociale kracht van de app, die nu nog niet optimaal tot zijn recht komt.

We vergaten niet de indrukwekkende collectie te bezoeken van de bibliotheek. Er is bijvoorbeeld een origineel van de Magna Carta te bewonderen, en de eerste luchtpost die ooit verstuurd is met een vliegtuig in 1911 door Walter Windham.

Het is mag geen verrassing zijn dat de British Library een populair plekje is om te werken of te studeren in Londen. Je hebt er gratis WiFi, koffie, een rustige omgeving en niet onbelangrijk, uitzicht over de ‘King’s Library’.

Op de terugweg haalden we een Amazon Alexa Echo apparaat bij één van de Argos winkels. Dit is een slimme assistent die werkt op spraak commando’s. Vooralsnog is de Echo niet in Nederland verkrijgbaar, maar wij ontwikkelen nu al een bot voor airline crew die we graag willen testen.

We kunnen terugkijken op een geslaagd bezoekje aan Londen, dat we waarschijnlijk in vergelijkbare vorm gaan herhalen volgend jaar.

Oorspronkelijke post: RosterBuster’s London visit

En wat vind jij hiervan? Laat hier je reactie achter.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.