RosterBuster organiseerde een episch lasergame spektakel in de Dutch Innovation Factory afgelopen donderdag. Meer dan 50 studenten van de Haagse Hogeschool, MBO Rijnland en diverse bedrijven namen deel aan het offensief.

Een ongebruikte ruimte in de fabriek diende als het apocalyptisch decor voor dit futuristische slagveld. Diverse obstakels waren geplaatst en de sfeer werd nog verder verhoogd met rook, lichten, geluid en muziek.

Na een periode waarin iedereen kon binnenlopen, gingen er twee toernooien van start. De eerste was het studententoernooi, georganiseerd door studievereniging SIM. RosterBuster deed hier als fireteam aan mee, maar we wisten ondanks het feit dat we diverse stagiairs strategisch in de vuurlinie hadden geposteerd, helaas geen potten te breken.

Alle teams waren zwaarbewapend en ultiem gemotiveerd. Het wapengekletter was tot ver in de Innovation Factory hoorbaar en trok nieuwe rekruten aan, waaronder ook enkele docenten. Een team van studenten werd de uiteindelijke winnaar. Zij toonden in volle wapenrusting trots hun gouden medailles.

Onder begeleiding van 123lasergame.nl mochten ook bedrijven die lid zijn van de Dutch Innovation Community hun agressie op elkaar botvieren. Met deelnames van o.a. RosterBuster, Cloud 7, Blue Coded, Remotion, Staffing Team, de DIF en U-Doc hadden we een sterk bezet veld, waarin alleen de beste tactici overeind bleven!

Bekijk het onderstaande filmpje om een indruk te krijgen van de totale oorlog die in de Dutch Innovation Factory woedde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.