Bij RB Group hebben we het gebruik om elk kwartaal met elkaar de strategie door te nemen en te kijken waar we staan. Voor onze eerste ‘Takeoff’ meeting van 2020 zijn we te gast bij Rotterdam-The Hague Airport.

In de prachtige locatie Brasserie Waalhaven, pal naast Rotterdam-The Hague Airport (RTM), zien we vanuit het raam de vliegtuigen van Transavia, British Airways en Pegasus opstijgen en landen.

We starten met de managementpresentatie. De hoogtepunten en de leermomenten van 2019 worden besproken en geanalyseerd. Ook kijken we vooruit naar 2020. Een jaar waarin RB Group echt moet gaan knallen! Te beginnen met het piloten logboek dat we eind februari zullen presenteren.

Internationaal

Omdat we een internationaal bedrijf zijn, luistert het steeds verder uitbreidende kantoor in Poona, India aandachtig mee via de webcam.

Het is een actieve dag. Een quiz met vragen over de luchtvaart, het bedrijf en onze producten zorgt voor veel fanatisme bij de deelnemers in beide tijdzones.

Kernwaarden

De lunch wordt geserveerd in de Brasserie. Daarna staat er een workshop op het programma, die draait om de kernwaarden van RB Group. Dit zijn er vijf:

  1. We houden van de luchtvaart
  2. We zetten de luchtvaartprofessional altijd op #1
  3. We innoveren en denken buiten de kaders
  4. We streven ernaar de verwachtingen te overtreffen
  5. We bouwen op vertrouwen

Met deze kernwaarden gaan we het bedrijf verder vormgeven en zijn we klaar voor 2020.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.