Vanmorgen was ik te gast bij Werken.FM, in het programma OchtendUren. Dit radiostation richt zich op de arbeidsmarkt en alles daaromheen. Radio DJ Eveline Gerritsen stelde me vragen over OSM, Gamebasics, ons nieuwe kantoor en de vacatures die er momenteel bij ons openstaan.

Werken.FM is een klein radiostation met 250.000 maandelijkse luisteraars. Tot mijn verrassing was de studio echter groter dan die van BNR. Ik kreeg bovendien meer tijd om mijn verhaal te doen en de voorbereiding was veel beter.

10314672_491746460925633_8520022026337169192_n

Het interview bestaat uit drie delen waar muziek tussen gedraaid werd. Hieronder is het terug te luisteren. Ik heb fragment ingekort door de muziek er tussenuit te knippen.

4 REACTIES

  1. Wanneer gaat u eens de waarheid zeggen i.p.v. altijd te liegen tegen al die radio zender en in de kranten? De mensen mogen gerust weten wat hoe u al jaren het geld uit uw managers het geld uit hun zakken klopt met al die kutupdates, vind ik.

    …maar dit zal waarschijnlijk weer in de doofpot gaan, want als ze de waarheid moesten weten, tja…

    Ze zouden beter eens de managers interviewen, vind ik…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.