Hij is er, de enige echte OSM voetbal verjaardagskalender! Vorige week kwamen de doosjes van de drukker en het ziet er geweldig uit. Bowie alias Traceros heeft zijn talenten de vrije loop gelaten bij het maken van dit prachtige collector’s item.

De kalender bevat karakteristieke en cliché voetbalmomenten, uitgebeeld met de OSM huis-mascotte Doerak (Zie: DoerakFan.nl). Hiervoor zijn als basis echte foto’s gebruikt die vervolgens kundig bewerkt zijn. Het eindresultaat is fenomenaal!

De kalender zal niet alleen via de website verkocht gaan worden, maar komt ook bij de boekhandels te liggen. Daarin is dit project uniek: nog nooit eerder lag een verjaardagskalender die uitsluitend is gebaseerd op een internetsite in de Nederlandse schappen.

Het is een experiment, maar ik heb er alle vertrouwen in. OSM heeft 160.000 actieve spelers en meer dan een miljoen mensen kennen het spel en zijn er ooit ingeschreven geweest. Dat is toch een aardige basis voor naamsbekendheid. Verder is de kalender specifiek gemaakt voor de doelgroep van OSM (10-20 jaar), daar moet hij zeker in de smaak gaan vallen.

Op dit moment wordt de kalender aangeboden aan de boekhandels zodat hij in september-oktober in de winkels verkrijgbaar zal zijn. Tegen die tijd zullen we weten of Doerak een nieuwe rage in Nederland wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.