Online Soccer Manager bevindt zich alweer enkele maanden in een illuster rijtje sites die samen de top van het Nederlandse internet vormen. Op de Alexa wereld ranglijst staat OSM op dit moment 2985e, in Nederland zelfs 26e.

De positie van OSM is overigens nog hoger geweest. Voor het begin van de zomer kon ik de 22e positie noteren. Het is duidelijk dat de precieze positie af en toe schommelt, dus voordat OSM nog verder zou kunnen dalen heb ik snel even een screenshot gemaakt en natuurlijk een post gedaan op uithaal.nl.

OSM Alexa

De ranking van Alexa wordt door kenners vaak bekritiseerd omdat deze niet altijd een goed beeld geeft van de werkelijke omvang van een website. Maar relatief gezien klopt het heel aardig en je ziet dus dat OSM een prettige positie heeft in het Nederlandse internet landschap.

Het is mooi om te zien dat OSM hoger eindigt dan gevestigde merken als Geenstijl.nl, Funda, EBay, ABN Amro, NOS, RTL, NS en Apple. Het is toch een leuk weetje dat meer mensen dagelijks inloggen om hun team te managen dan er bij ABN Amro hun bankzaken doen.

1 REACTIE

  1. Ben ik zo listig om als eerste te plaatsen. Maar ik heb er meer minder aan dan wel, zo gaat mijn school/college het nog eerder blokken.:wink:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.