Gamebasics heeft zijn intrek genomen in het eerste en enige voetbalstadionkantoor van Nederland in het hartje van Zoetermeer. Het nieuwe onderkomen van Gamebasics ademt voetbal. Het bevat een doel, een tribune en een skybox. Ingelijste voetbalshirts, maquettes van beroemde voetbalstadions en een tafelvoetbalspel maken het af. Op 16 mei 2014 werd de verhuizing in gepaste stijl gevierd met een openingsceremonie en aansluitend een borrel.

Iedereen die iets met OSM van doen heeft, was van de partij. Met de aanwezigheid 250 genodigden: werknemers, zakelijke contacten, vrienden en bekenden. Het was het gezellig druk op de twee etages die het nieuwe kantoor telt. Bovendien waren de fanatiekste OSM veteranen uit het hele land naar Zoetermeer gekomen om de opening bij te wonen. Zij werden door Gamebasics voor een jarenlange trouw en inzet nog eens extra in het zonnetje gezet.

20140516-IMG_2586

Speciale gasten waren presentator Jan-Joost van Gangelen en voetbalanalist Jan van Halst. Van Halst haalde de focus van Gamebasics op de ontwikkeling van één spel aan als de belangrijkste factor van het succes. Hij trok daarbij de vergelijking met zijn eigen carrière als voetballer. Hij kreeg ooit van Willem van Hanegem te horen dat hij niet alles moest willen, maar zich beter kon toeleggen op een specifieke taak: het veroveren van de bal. Mede door die tip wist hij het uiteindelijk te schoppen tot landskampioen. Gamebasics’ focus heeft tot dusver geleid tot ruim 5 miljoen OSM managers wereldwijd.

20140516-IMG_2617

20140516-IMG_2489

Namens de gemeente was wethouder Mariëtte van Leeuwen aanwezig. Zij gaf aan trots te zijn dat Gamebasics in Zoetermeer is gehuisvest, omdat de aanwezigheid van zo’n jong en innovatief bedrijf bijdraagt aan een positieve uitstraling van de regio.

Annemarie had zich met de organisatie belast en mocht naderhand de complimenten in ontvangst nemen. Aan alles was gedacht: goede catering, een professionele fotograaf en een acteur voor het Doerak-pak. De gasten kwamen niets tekort. Ik vond het een geslaagd feestje, waar ongetwijfeld nog lang over zal worden nagepraat.

20140516-IMG_2667

6 REACTIES

  1. Onder welke managernaam spelen Jan-Joost van Gangelen en Jan van Halst precies?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.