Gisterenavond voor het slapen gaan bladerde ik nog een beetje door de Elsevier. Toen mijn oog ineens viel op een klein artikeltje onder het kopje “tip”. Het bleek over OSM te gaan.

In eerste instantie had ik niet eens door dat ik iets over mijn eigen internetsite aan het lezen was. Maar door het plaatje ernaast was er geen twijfel meer mogelijk.

Het is mooie free publicity en het is wel een kick om iets van jezelf terug te lezen in een landelijk blad. Het betreft de Elsevier van 6 september, pagina 95 rechts onderaan.

Ik maak me overigens geen illusies over het aantal extra bezoekers dat OSM hierdoor zal krijgen. Tijdschriften zijn namelijk over het algemeen niet erg effectief als marketinginstrument voor internetsites. Een linkje op een grote internetsite zou veel meer resultaat opleveren.

Onlangs stond Uithaal.nl ook in een weekblad, namelijk in de Sportweek. Dit was in het kader van de weblog van de week actie. Het was al de derde vermelding dit jaar dus niet echt heel bijzonder meer, maar het blijft altijd leuk. Met deze uitverkiezing wonnen we tevens een fraai Sony Ericsson mobieltje. Deze is naar één van de gewaardeerde vrijwilligers gegaan die meehelpen met het schrijven van artikelen voor Uithaal.

3 REACTIES

  1. Als Streelbal ooit weer in de pen kruipt komen we er vast nog een keer in, haha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.