Gamebasics gaat verhuizen! We zijn ons kantoor aan de Röntgenlaan alweer bijna ontgroeid. Een nieuw pand zou niet gemakkelijk gevonden worden dachten wij, want we hebben het op onze huidige plek erg naar ons zin. Toch lukte het om een locatie te vinden die de uitstraling en en ligging heeft die bij onze ambities past: Spazio Offices.

Onze zoektocht door Zoetermeer bracht aan het licht hoe gigantisch veel kantoorruimte er leeg staat momenteel, als gevolg van de economische crisis. We kregen meer dan 40 panden aangeboden. Hierdoor was het mogelijk om zeer scherp te selecteren en een mooi resultaat uit de onderhandelingen te halen.

spazio

Na een korte selectieronde bleven er 10 kantoren over waar we fysiek zijn gaan kijken. We konden vervolgens ons wensenlijstje terugbrengen tot 3. Een kantoor bij de A12 was in de race en ook één langs de ring van Zoetermeer, vlakbij ons huidige pand. Maar we zijn gegaan voor onze favoriet: Spazio Offices in het Stadshart.

Nu kunnen we een huurcontract tekenen, dat ons 5 jaar zal binden aan deze locatie. We krijgen dan de beschikking over ruim 1100 m2 kantooroppervlak, verdeeld over de 7e en 8e verdieping. Dit is genoeg om meer dan 40 werkplekken in te richten. Daarvan zullen we er in eerste instantie 25 in gebruik nemen.

Het uitzicht is prachtig en alle winkels en horeca die je je maar kunt wensen zijn op loopafstand. Er is een parkeergarage onder het gebouw en station Centrum West ligt er pal naast.

Locatie is belangrijk, maar we willen ook onze werkomgeving zelf goed op orde hebben. Daarom hebben we contact gezocht met architect Jamie van Lede van Origins Architecten. Hij moet ervoor gaan zorgen dat we het meest gave kantoor van Zoetermeer en omstreken gaan krijgen.

spazio-inside
schotel


De verbouwing zal vermoedelijk maart 2014 afgerond zijn. Ik heb er nu al veel zin in om straks vanuit Spazio te werken en ’s middags een bakkie bij de DE Café te gaan doen!

4 REACTIES

  1. En een Doerak op het gebouw om de uitstraling van de stad Zoetermeer kracht bij te zetten.
    Zoetermeers ‘golden corner’ met MediaMarkt, Primark en nu ook Gamebasics.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.