Het is een tijdje stil geweest hier. Het was niet dat ik niets meemaakte ofzo, maar het had voornamelijk te maken met een nieuwe weblog die ik samen met Bowie ben gestart onder de veelzeggende naam Uithaal.nl, waar ik dagelijks stukjes voor schrijf.

Uithaal is een satirische voetbal weblog. Je vind er vooral leuke nieuwtjes op voetbalgebied, spelletjes, filmpjes en foto’s, maar ook Babes is een categorie, voornamelijk omdat dit goed scoort onder de doelgroep die we willen bereiken (jongens van 12-18 jaar).

We hebben de weblog ingericht als een satellietsite van OSM zodat er flink wat bezoekers naartoe komen. Op de drukste dag waren dat er al zo’n 5000. De artikelen worden dus goed gelezen, wat het de moeite waard maakt om ze te schrijven.

Schrijven vond ik altijd al leuk om te doen, dus daar kan ik me helemaal op uitleven. Op deze site zijn het voornamelijk korte stukjes, vergezeld van een filmpje of een paar foto’s. Een taalfoutje is vanwege het minder serieuze karakter van de website gelukkig niet meteen rampzalig. Dat maakt het leuk en ontspannen om stukjes te schrijven. Het is ook mooi om te zien hoe er op een artikel gereageerd wordt. Dat gaat vrij snel. Meestal is enkele minuten na plaatsing de eerste reactie al te lezen.

Speciaal voor Uithaal startte ik met Bowie een VOF genaamd “Beter Niet“. In deze VOF zitten naast Uithaal.nl ook andere websites: DoerakFan.nl, Voetbal-Spel.nl en PrijzenKelder.nl. Genoeg te doen dus binnen de ‘Beter Niet’ VOF. Uithaal.nl hopen we verder uit te bouwen tot een toonaangevende weblog in Nederland. Eens kijken of dat lukt!

3 REACTIES

  1. Een zeer mooie weblog is het zeker geworden. Veel succes met de instandhouding van jullie nu al verworven toppositie onder de Nederlandse sportblogs.

  2. Schitterende weblog, kijk er elke dag zo’n 5 keer op 😀

    Ga zo door!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.