In het Pinksterweekend (18, 19 en 20 mei) wordt de AEGON Copa Amsterdam gespeeld, een jeugdtoernooi met internationale elftallen. Dit jaar is Gamebasics één van de sponsors! We gaan proberen van dit toernooi een Online Soccer Manager happening te maken. Woensdag was de loting in de Heineken Experience.

De voorbereidingen voor het toernooi zijn in volle gang. Binnenkort kunnen de deelnemers van Online Soccer Manager kaarten reserveren. Er wordt gewerkt aan een levengrote Doerak pop, de mascotte van OSM. Er komen vlaggen op de tribunes. De tune van OSM zal worden gespeeld voorafgaand aan de wedstrijden.

We laten niets aan het toeval over: dit jaar moet de Copa Amsterdam een groot feest voor de OSM spelers worden. We gaan proberen zoveel mogelijk spelers te ronselen. De ultieme test om te zien hoeveel online spelers we voor een offline evenement kunnen interesseren.

Gamebasics-copa

Behalve onze eigen voorbereidingen, heeft de toernooiorganisatie ook niet stilgezeten. Dit werd tijdens de officiële loting voor het eerst duidelijk. In de sfeervolle ambiance van de Heineken Experience in hartje Amsterdam, rolden de clubs één voor één uit de koker, onder toeziend oog van Ronald de Boer, die een team van talenten (Men United) zal coachen.

De loting werd uitgevoerd door een bal in een doel te schieten, waarna een schijf ging draaien. Ik mocht namens Gamebasics deze officiële daad uitvoeren nadat o.a. Danny Blind mij was voorgegaan. Gelukkig wist ik de bal tussen de palen te mikken.

Jeroen curvebal

Het belooft een prachtig toernooi te worden!

Voor meer informatie en (gratis) toegang, zie:
Gamebasics & Copa Amsterdam.

Uitslag van de loting:

POULE A
AFC Ajax
Borussia Mönchengladbach
Mystery Club
Ajax Cape Town

POULE B
Men United
Cruzeiro
Fluminense
Tottenham Hotspur

En wat vind jij hiervan? Laat hier je reactie achter.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.