Het unieke voetbalstadionkantoor van Gamebasics opende in mei 2014 en blijft indrukwekkend om te zien. Voor wie niet in de buurt is om een kop koffie te drinken hebben we een virtuele rondleiding op Google Maps gezet. Wees welkom!

Droom

Het kantoor is ontstaan uit onze droom om een inspirerend kantoor neer te zetten, dat voetbal ademt. Die droom is uitgekomen in 2014 met dit kantoor dat een skybox, een doel, een tribune en een spelerstunnel in zich heeft.

Fijne werkplek

Maar het is niet alleen heel mooi geworden, het is ook een fijne plek om te werken. De ruimtes zijn licht en open. De teams zitten dicht bij elkaar, zodat er korte communicatielijnen zijn. De glazen overlegruimtes zijn ideaal voor het toepassen van scrum. Er is een gezamenlijke kantine, een UX-lab en een speciaal hok voor het tafelvoetbalspel. Aan alles is gedacht. Dat kan ook niet anders, want het kantoor is ontworpen door meesterarchitect Jamie van Lede.

Locatie

De locatie aan de Buitenom 263 is perfect: midden in het Stadshart van Zoetermeer, dat steeds bruisender wordt. We hebben een prachtig uitzicht en kijken op heldere dagen uit op o.a. de skylines van Den Haag en Rotterdam.

Ook al zal ik vanaf 2017 niet meer wekelijks van het Gamebasics hoofdkwartier gebruik maken, ik zal er nog steeds graag komen.

Streetview

De virtuele rondleiding staat al een tijdje online en is te vinden via Google Streetview. Niet iedereen zal dat echter gezien hebben.

Loop hier virtueel door het
Gamebasics voetbalstadionkantoor

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.