December is traditioneel de maand waarin particulieren en bedrijven elkaar een goede jaarwisseling toewensen. Een prettige kerst vaak ook nog. Om die wens kracht bij te zetten sturen bedrijven soms niet alleen een kaart, maar ook een relatiegeschenk op en schepen hun personeel op met een kerstpakket. Zo ook Gamebasics.

Ook dit jaar was het weer raak, een zorgvuldig samengesteld kerstpakket mocht ik aan mezelf en de andere medewerkers van Gamebasics uitreiken. Het was dit jaar leuk verpakt, een luxe tas en een sfeervol dienblad. En uiteraard de bekende blikjes tonijn, thee, ingeblikte brie en andere goed conserveerbare versnaperingen.

Toen ik het in de kast wilde zetten moest ik zowaar ruimte maken door exact dezelfde blikken en pakken van vorig jaar, natuurlijk zwaar over datum, uit de kast te halen en in de vuilnisbak te gooien. Dat gaf me wel te denken.

Naast het eigen kerstpakket en wat flessen wijn, kreeg ik dit jaar ook weer van Google een fraaie gadget. Sinds vorig jaar behoor ik tot het elite groepje Adsense partners met een omzet die blijkbaar hoog genoeg is om in aanmerking te komen voor het jaarlijkse kerstgeschenk.

Dit jaar verrasten ze mij met een USB kaart van 2 GB. Een zeer vernuftig ding. Op de bijgevoegde kaart werd mij in meer dan honderd talen een gelukkig nieuwjaar gewenst. Alleen het Fries ontbrak. Als ik voorzitter was van de Friese taalfederatie zou ik meteen een klacht indienen wegens discriminatie.

Google kerst

Behalve ontvangen is het natuurlijk ook leuk om te geven, en dan liefst aan mensen die het verdienen. Daarom moest ik ook dit jaar weer een kerstgeschenk voor de OSM Staff vrijwilligers regelen. Zij zetten zich namelijk het hele jaar belangeloos in voor OSM, zodat het spel ordelijk en sportief verloopt voor alle deelnemers.

Daarom dit jaar was er daarom een pluim voor alle OSM staff leden. Ik hoop dat ze een leuke belevenis kunnen uitkiezen. Iedereen alvast een fijne kerst, en een sportief en gezond 2008!

Pluim

2 REACTIES

  1. Hoi Jer,
    Wie is die kerstman op de foto? Je zou haast denken dat je op die manier de pakketten hebt uitgedeeld.
    De fotö van “je gaat ’t beleven”ziet er veelbelovend uit, misschien hoor je nog van iemand wat die heeft uitgekozen.
    Mijn belevenis was “een cadeautjevandezaak”en ik heb een zonnebril uitgekozen van Slazenger.
    Groetjes.

  2. Ach je moet maar zo denken het is beter dan een uitgedroogde kerst stoll en een state of art kalender.. das pas suf!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.