Eén dag in de week laat ik me van mijn dagelijkse beslommeringen afleiden om me te storten op het bedrijfje dat ik samen met Vincent en Bowie heb opgezet. Kdazl is de welluidende naam van dit initiatief.

Waar we met dit jonge bedrijfje precies aan werken kan ik op moment van schrijven nog niet uit de doeken doen. Maar met de gecombineerde kennis die wij met z’n drieën meebrengen zit het wel goed. Vincent is een gekende internet marketing goeroe, Bowie een talentvol grafisch vormgever en SEO expert en ik een ervaren webontwikkelaar.

Elke vrijdag komen we bij elkaar in een geleende kantoorruimte in Gouda. Recent was het echter zo warm dat we uitweken naar een iets comfortabelere locatie. Naast hard werken is tenslotte ook een inspirerende werkomgeving een belangrijk ingrediënt van een innovatief internet bedrijf.

kdazl-1

Het leuke aan Kdazl vind ik dat het weer ouderwets ondernemen is. Er is nog geen pand, geen werknemers en geen veeleisende aandeelhouders. Gewoon drie jongens met ambitie die hun kennis combineren om zo iets moois te creëren. Of het succesvol gaat worden moet natuurlijk nog blijken. Maar ook als we er geen miljonair mee worden hebben we in elk geval veel geleerd en een leuke tijd gehad.

kdazl-2

3 REACTIES

  1. Ouderwets ondernemen,
    Ik zie de foto’s en trek de conclusie ouderwetse onderbenen..nee jongens dit is een betere ambiance dan in een suf kantoorgebouw.

  2. Hoi Jer,
    Gezien jullie leuke optrekje en noeste arbeid op de bank lopen jullie vanzelf binnen toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.