Vrienden van mij voetballen bij zaalvoetbalclub ZVV ADIO. Begin dit seizoen benaderden ze mij om shirtsponsor te worden, na enig wikken en wegen besloot ik dat te doen. Wel leuk is dat de kleuren van ADIO, geel/blauw, toevallig precies hetzelfde zijn als de huiskleuren van OSM.

Hoewel het commercieel gezien natuurlijk niets oplevert, leek het me toch leuk mijn logo eens op een voetbalshirt te zien. Daarom speelt ADIO 4 nu in tricots voorzien van het prachtige osm.nl, met de pakkende ondertitel Can You Manage It? Dit logo wordt trouwens regelmatig herkend door tegenstanders die OSM ook kennen, en dat levert soms leuke reacties op.

Op maandag 10 november werd ik als shirtsponsor officieel uitgenodigd om een wedstrijd te komen bekijken. De mannen van ADIO speelden thuis voor de beker in ‘De Veur’ tegen RKDEO 6. Het OSM-team draaide als een trein. De tegenstander kwam nog wel op voorsprong, maar moest zich al snel gewonnen geven. Na alle flitsende acties en combinaties was de eindstand 12-3 voor de thuisclub dik verdiend. De tegenstander kon deze sportieve vernedering niet verkroppen en er moesten uiteindelijk twee spelers van RKDEO met een rode kaart weggestuurd worden.

Overigens ging het niet altijd zo goed want er is dit seizoen ook al menig wedstrijdje verloren gegaan. Maar in elk geval de wedstrijd waar ik op de tribune zat werd er uitstekend gepresteerd. Na afloop poseerde het winnende team nog even voor de elftalfoto. Ik kreeg bovendien nog een eigen exemplaar van het shirt, erg leuk!

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.