De derde editie van de Gamebasics strategiedag speelde zich af in de wolkenkrabber “Het Strijkijzer” in Den Haag. Een passende locatie voor deze dag waarin diverse hoogtepunten en visie aan bod kwamen.

Onze vergaderruimte was gesitueerd op de 40e etage van het 132 meter hoge gebouw. In een glazen lift, die 1 seconde per verdieping nodig heeft, werden we naar die duizelingwekkende hoogte gebracht. Het uitzicht was er weergaloos.

DSC01685

Ik leidde traditiegetrouw de dag in met de keynote. Het was geen straf om terug te kijken op 2012, want dat was een mooi jaar voor Gamebasics. In 2013 staat er weer genoeg op de planning, met als hoogtepunt de nieuwe engine die gebouwd gaat worden.

Ik kon ook een primeur in mijn verhaal opnemen, namelijk dat Gamebasics het internationale jeugdtoernooi Copa Amsterdam zal gaan sponsoren komend jaar. Dit ter gelegenheid van de 2 miljoen maandelijks actieve spelers die we hebben bereikt.

Mijn presentatie werd opgevolgd door bijdragen van het marketing team. Daarna konden we genieten van een uitstekende lunch.

Maarten Zeegers gaf ons een inkijkje in het Midden-Oosten en de uitdagingen die daar liggen om ons spel daar aan te laten sluiten op de cultuur. De dag werd afgesloten met een kleurrijke peptalk van predikant Rens Schalkwijk.

We kunnen terugkijken op een geslaagde dag die behalve informatief ook gezellig en inspirerend was.

In mijn presentatie heb ik het onderstaande filmpje vertoond waarin managers uit diverse landen waarin OSM gespeeld wordt aan het woord komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.