In het begin van het jaar organiseren we een dag met Gamebasics om de plannen voor de komende jaargang toe te lichten. Vandaag hadden we onszelf uitgenodigd bij Proserve in het datacentrum “Dataplace” in Alblasserdam. Ik trapte de dag traditiegetrouw af met het officiële gedeelte: de presentatie.

Dataplace was een mooie lokatie voor deze dag, omdat hier ook onze servers geparkeerd staan. Dit is het kloppende hart van Gamebasics. In het gebouw zijn naast serverhallen ook een aantal vergaderruimtes beschikbaar waar ik mijn presentatie kon houden.

Er was weer genoeg te vertellen over vorig jaar. De plannen voor komend jaar zijn ook weer ambitieus. Zo willen we tenminste 25% goeien dit jaar in actieve spelers. Het thema voor het komende jaar zijn de apps voor mobiel en Facebook. Hier hebben we hoge verwachtingen van.

Na de presentatie volgde er een rondleiding door Dataplace, verzorgd door Proserve. We zagen onze servers opgesteld, waarop dagelijks al die honderduizenden spelers inloggen. Het is een indrukwekkend gebouw waarin aan alles is gedacht om de servers optimaal te huisvesten.

De middag besloten we ontspannen met een lunch gevolg door een spannend bowling kampioenschap in het Zoetermeerse bowlingcentrum Westerpark. Er bleken zowaar wat bowling talenten in onze gelederen te zitten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.