Dagelijks spelen we bij Gamebasics op kantoor in de pauze een potje Mario Kart. We zijn daardoor al aardig bedreven geraakt in dit verslavende spel. Hoewel karten op de Wii best leuk is, kun je de edele kartsport natuurlijk pas goed beleven op een echte kartbaan. In Zoetermeer ligt een mooi indoor circuit dat we voor dit doel gereserveerd hadden. Met zeven man sterk namen we plaats in de karts.

Onze “Grand Prix” bestond uit drie onderdelen. De eerste zeven minuten mocht er testgereden worden, waarna er een kwalificatie volgde. Tot slot werden de deelnemers opgesteld voor de finale race. Als een dolle vlogen we met onverantwoorde snelheden door de bochten. Aan de top was het lang spannend maar Bowie mocht zich uiteindelijk tot de verdiende winnaar uitroepen van dit officiëuze Gamebasics Kart Event.

De uitslag van de wedstrijd gaat als volgt de boeken in:

1. Bowie
2. Vincent
3. Jeffrey
4. Youri
5. Frank
6. Jeroen
7. Rachid

Karten is een intensieve bezigheid, daarom was het geen overbodige luxe dat we na het racen plaats konden nemen voor een warm buffet en een lekker koud biertje. De spareribs, saté en patat lieten we ons goed smaken!

Datum: 7 april 2010
Aanwezig: Frank, Jeroen, Bowie, Youri, Vincent, Gijs, Nancy, Rachid, Jeffrey.

2 REACTIES

  1. Was erg geslaagd, dank een alle eenwezig, en in het bijzonder de organisatie en centenschuivers!

    Hoorde een van de centenschuivers praten over dit soort dingen iets maandelijks maken? Kom maar op! 😀

  2. Was zeker gezellig! GB bedankt voor dit leuke uitje en Youri erg bedankt voor de strakke plannig en goede zorgen. Zonder jouw organisatie was het nooit zo’n succes geworden.

    De afterparty bij mij thuis was trouwens ook leuk 😉 hehe

En wat vind jij hiervan? Laat hier je reactie achter.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.