Voor het eerst organiseerden we met GameBasics een officieel door het bedrijf gesponsord uitje. De avond bestond uit drie delen: eerst zou er een hapje gegeten worden, waarna er een pokertoernooi op het programma stond. De uitgeschakelde pokeraars konden zich vervolgens vermaken met een Wii spelcomputer.

We trapten de de avond af met een gezellig drankje in het sfeervolle eetcafé/restaurant “De School” in de Dorpsstraat, waar we tevens de avondmaaltijd nuttigden. Met Bowie, Frank, Jeroen, Ricardo, Matthijs, Michael, Onno, Youri en Raymond hadden we een maar liefst negen man sterke bezetting. Van Michael was het tevens een officieel afscheid van GameBasics, onder meer bijzonder omdat hij onze eerste officiële werknemer in loondienst was.

Frank benutte zijn marketing vaardigheden door listig het overbodig geworden schoolbord dat we nog bij GameBasics hadden staan te verpatsen aan het eetcafé.

Aan het dessert, v.l.n.r.: Bowie, Onno, Matthijs, Raymond en Youri
Eten

Nadat we voldoende waren uitgebuikt begaven we ons naar het GameBasics pand, waar we begonnen aan het pokertoernooi. De inzet was vijf euro per persoon. GameBasics verdubbelde deze pot, waardoor de winnaar naar huis mocht gaan met maar liefst 65 euro. De nummer twee moest het doen met ‘slechts’ 30 euro.

Het toernooi bleef lang spannend. In het eindspel wisten Onno, Ricardo en Raymond elkaar nog een tijd lang in evenwicht te houden, maar uiteindelijk was het Onno die zegevierend aan het langste eind trok, met Ricardo als goede tweede.

De pokertafel: v.l.n.r: Mattijs, Youri & Raymond
Poker

De verliezers van het pokertoernooi konden hun hart ophalen bij de Wii. Hiervan werd gretig gebruik gemaakt. Het spelletje tennis leverde vele hilarische momenten op.

Frank en Michael bezig met tennis op de Wii
Frank & Michael met de Wii

4 REACTIES

  1. En dan weet je ook eens een keer wie je voor je hebt na ongeveer 2 maal per week een uitbundige PM te sturen met een aantal bugs erin, zonder te weten wie je voor je hebt 🙂

  2. Ik vind het wel toepasselijk… ik heb al lang van de Wii plezier kunnen hebben, dus jullie mochten mij voor datzelfde privilege afkopen. 😉

    Er is ook echt helemaal niemand die niet gelijk ook een Wii wil hebben als ze er eenmaal op hebben gespeeld, echt opvallend is dat. Nintendo heeft het duidelijk dit keer wel heel goed voor elkaar.

  3. ;( geen tijd gehad om de wii te bespelen .. volgende keer 😀
    het was zekers gezellig 😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.