Een weekend lang zijn we door Edinburgh gebanjerd. De hoofdstad van Schotland is een fotogenieke plaats. En dat was dan ook het doel van onze trip: foto’s maken. Van de Forth Bridge tot het Craigmillar Castle hebben we Edinburgh op de foto gezet. Hieronder enkele van mijn fraaiste kiekjes.

Het was niet altijd makkelijk om de foto’s te maken die we voor ogen hadden. Zo was het erg druk in de stad vanwege het Edinburgh festival. Ook het weer hielp niet erg mee. Toen we op Carlton Hill zaten regende het ruim een uur, waar we zonder beschutting doorheen moesten. Het was grote delen van de dag grijs en bewolkt.

Maar al met al hebben we heel wat plaatsen aangedaan en waardige foto’s geschoten. Bij Holyrood Abbey bijvoorbeeld. Toen we deze prachtige vervallen abdij bezochten wisten we andere toeristen af te schudden en konde zo ongestoord plaatjes schieten.

Edinburgh is bovendien een stad gebleken die ons goed beviel. Aardige mensen, vrijwel alle hoogtepunten op loopafstand van het centrum. Historie en een overvloed aan fotogenieke locaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.