De game industrie groeit snel en wij als Gamebasics maken daar deel van uit. Vandaar dat we het aan onze stand verplicht waren acte de presence te geven op het Festival of Games, een evenement in Utrecht speciaal georganiseerd voor gamebedrijven wereldwijd om met elkaar in contact te komen en inspiratie op te doen.

Volgens het principe van pitch & match werden we door twee bedrijven uitgenodigd om aan tafel te gaan. In het eerste gesprek maakten we kennis met het Duitse bedrijf Gamigo, dat games uit Korea importeert.

fog

Het tweede gesprek koppelde ons aan Dogan TV, een Turks bedrijf met een omzet van 6 miljard euro. Dogan TV Holding AS zoals de moedermaatschappij voluit heet is een dominante, bijna monopolistische partij in Turkije die vrijwel het volledige medialandschap beheerst met kranten, bladen, TV zenders en websites.

Het leuke van dit bedrijf was dat ze van ons gehoord hadden en het wel interessant vonden om te praten over de mogelijkheden om gezamelijk Online Football Manager in Turkije een groot succes te maken. Overbodig om te vermelden dat wij dáár wel oren naar hadden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.