De Dutch Innovation Factory in Zoetermeer is een campagne gestart om ICT bedrijven in de regio te interesseren voor het lidmaatschap. Als onderdeel van deze campagne worden succesvolle cases gebruikt, die laten zien hoe het concept “Connect to Create” werkt. Ik figureer als CEO van Gamebasics in één van de video’s, samen met docent van de Haagse Hogeschool Hamza Soekhai.

Voor het schieten van het reclamefilmpje moest ik me in Rotterdam in de Schiecentrale melden. Het is best een leuke video geworden, waarin het lijkt alsof ik erg goed kan koppen. In werkelijkheid is dat een knap stukje knip- en plakwerk van de makers.

Naast de video zijn er ook foto’s gemaakt voor posters, die prominent in het gebouw zijn gehangen.

Yuri van Geest

De lancering van de campagne vond plaats in het auditorium van de Dutch Innovation Factory, met bijdragen van o.a. Mariëtte van Leeuwen, wethouder Economische Zaken Zoetermeer, Rien de Vries, directeur Dutch Innovation Factory en ambassadeur Singularity University Yuri van Geest.

Yuri van Geest had een inspirerend verhaal over de technologische vernieuwing die op ons af komt, die nauwelijks te bevatten is. Hij gebruikte als treffende metafoor daarvoor de beelden van een tsunami, die terwijl hij langzaam opbouwt nog niet erg gevaarlijk lijkt. Hij voorspelt grote maatschappelijke veranderingen in de komende 10 jaar als gevolg van de vooruitgang. Een zeer overtuigend verhaal.

Dutch Innovation Factory

Sinds Gamebasics zich bij de Dutch Innovation Factory heeft aangesloten, hebben we diverse activiteiten ondernomen. Zo is de samenwerking met de Haagse Hogeschool, gevestigd met ICT opleidingen in het gebouw van de Innovation Factory, veel intensiever geworden. Dit varieert van het werven van studenten tot het geven van gastcolleges en het nauw betrokken zijn bij hele blokken, bijvoorbeeld als opdrachtgever.

Er worden diverse evenementen georganiseerd, waar Gamebasics bij betrokken is of een bijdrage aan levert. Ik heb zitting in het bestuur van de community en zit daardoor dicht op het vuur.

dif-reclame-ctc

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.