Het is een beetje mezelf op de borst kloppen, maar ik vind dat ik toch nog eens een keer extra de aandacht moet vragen voor mijn ondernemersspel. Het spel is namelijk echt leuk om te doen, en ook niet al te moeilijk.

Je begint met een lening nemen, vervolgens ga je winkeltjes huren en daarin verkoop je gewilde producten zoals cavia’s. Met honderden tegelijk verscheep je de cavia’s naar de koopbeluste consumenten.

Ondertussen neem je personeel aan, je maakt eens wat reclame, stuurt je werknemers op cursus en investeert in uitbreidingen voor je winkels en voor de cavia’s.

Wie de beste is in het verkopen van cavia’s krijgt daar volop eer van. Je komt bovenaan de ranking en aan het eind van de rit krijg je een prijs in je prijzenkast zodat iedereen kan zien dat jij de nummer één caviaverkoper was.

Als je cavia’s een warm hart toedraagt moet je dus gewoon meedoen. En als je het liefst alle cavia’s ter wereld zou uitroeien met een hagelgeweer, dan moet je ook meedoen. Als was het maar om degene die al die cavia’s verkoopt uit de markt te concurreren! 😉

En als je na al dat ondernemen geen cavia meer kan zien, dan ga je gewoon over op vlaamse reuzen en dan begint het hele verhaal weer opnieuw.

Kijk hier: Plaza Challenge

3 REACTIES

  1. Amai, ik dacht na het lezen zo..van da ik daaraan mee ging doen, vast en zeker he? Mouah! toen werkte de link nie he? Amaij, spétig da wel…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.