Wie geabonneerd was op de Just-Kick-It kon deze maand genieten van een twee pagina’s groot artikel over het Bondscoachspel. Met dit voetbal maandblad, bedoeld voor kinderen van 9 t/m 14 jaar, hadden we een actie opgezet over het Jeugd-EK onder de 21 van deze zomer.

De actie heeft op het moment van schrijven zo’n 600 registraties opgeleverd. Op het totaal van de 12.000 actieve spelers die Het Bondscoachspel al heeft zet dat weinig zoden aan de dijk. Voor mij niet verrassend, want het is me al langer bekend dat offline advertenties voor een website niet zo goed werken als op het internet zelf. Toch vind ik de actie geslaagd, omdat we breed onder de doelgroep bekend worden en natuurlijk omdat de publicatie onderdeel is van ‘free publicity’, die we krijgen via de samenwerking tussen Just-Kick-It en Gamebasics.

De oplettende lezer zal al gezien hebben dat Bowie de pagina’s heeft opgemaakt. Het ziet er dus weer zeer strak en herkenbaar uit.

Wellicht staat volgende maand Online Soccer Manager in het blad. Hier zijn plannen voor, maar deze moeten eerst nog concreet worden gemaakt. Tot die tijd is de Just Kick It van deze maand bij de kiosk en de betere boekhandel te krijgen, met het prachtige Bondscoachspel artikel erin natuurlijk een collector’s item 😉

Just Kick It met BCS

3 REACTIES

En wat vind jij hiervan? Laat hier je reactie achter.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.