Vanmorgen was ik met Frank te gast bij BNR Nieuwsradio in Amsterdam. Presentator Paul van Liempt vuurde om 10:15 uur ’s ochtends vragen op ons af over ons nieuwe kantoor, het succes van Online Soccer Manager en onze toekomstplannen. Aanleiding voor dit item was het artikel in het AD een paar dagen eerder.

De studio van “Business News Radio” in Amsterdam vond ik verrassend klein. Vlak voor de uitzending werden we een hokje ingeduwd waar nauwelijks meer ruimte was dan voor de opgestelde opnametafel. De commercials waren bezig en binnen twee minuten zouden we live in de uitzending komen. Op de valreep werd ons nog op het hart gedrukt toch vooral duidelijk in de microfoon te praten. Voor we het wisten ging het rode lampje aan en stelde Paul van Liempt zijn eerste vraag.

Na de eerste zenuwen overwonnen te hebben, ging het vrij aardig. We lieten we ons niet van de wijs brengen door de licht kritische toon waar Van Liempt bekend om staat. Onze ten minutes of fame vlogen snel voorbij. Na het item lukte het nog net om de crew van BNR een Doerakknuffel in de hand te duwen. We moesten vlug de studio uit, want de volgende gast stond alweer klaar.

Het is een leuk interview geworden, binnen de korte tijd die ervoor beschikbaar was. Wie weet krijgen we nog een keer de kans om ons verhaal wat uitgebreider te vertellen.

Luister het fragment hier na:

Paul+van+Liempt

Online Soccer Manager
Het begon ooit op een zolderkamertje, maar inmiddels is het voetbalspel Online Soccer Manager met ruim 4,5 miljoen spelers per maand een begrip geworden onder voetballiefhebbers. Deze week verhuizen ze naar het eerste voetbalstadionkantoor van Nederland. Jeroen Derwort en Frank Tijhuis, oprichters van Online Soccer Manager, zijn te gast.

Het item op de BNR.nl website.

4 REACTIES

  1. […] met 250.000 maandelijkse luisteraars. Tot mijn verrassing was de studio echter groter dan die van BNR. Ik kreeg bovendien meer tijd om mijn verhaal te doen en de voorbereiding was veel beter, waardoor […]

  2. Ik ben echt tevreden met de updates die u vorig jaar heeft uitgevoerd. Zijn er nog leuke updates op komst, buiten de update van het Platform? 🙂

En wat vind jij hiervan? Laat hier je reactie achter.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.